Математика – найнадійніша форма пророцтва


Тиждень математики, фізики та інформатики продовжується в спеціалізованій школі №196. Неймовірна ініціатива, яка змусила битися від захоплення серця всіх учнів старшої школи була проведена за керівництвом талановитої вчительки математики, пані Пашкової Ванди Андронівни, яка давно започаткувала “Клуб веселих винахідливих математиків”. Це неймовірна можливість для творчості, де учні мали поєднати свою любов до математики з винахідливістю та гострим розумінням наукових концепцій.

Участь цього року в конкурсі взяли представники 10-Б та 11-В класів. Кожна з команд вражала своїми оригінальними підходами до розв’язання завдань та творчим використанням математичних принципів. Вчителька, члени журі, глядачі були вражені рівнем здатності і винахідливості команд.

З невеликим відривом у балах, перемога була присуджена команді 10-Б класу. Учні 11-В та 10-Б класу вразили не лише своїми знаннями, але й командним духом, співпрацею та високим рівнем знань.

Успіх заходу не лише підкреслив високий рівень математичної підготовки учнів, а й створив поштовх для подальших подібних дійств у школі.